Fundacja Inicjatyw Społecznych i Rozwoju Przedsiębiorczości

Projekty z EFS

Zdobądź zatrudnienie

30-07-2021

Projekt skierowany dla osób do 29 roku życia, które w przeciągu 2 ostatnich lat opuściły ZK lub AŚ lub ukończyły Szkoły Specjalne 70 osób otrzymało co najmniej 3 formy wsparcia: Doradztwo zawodowe/pośrednictwo pracy kursy zawodowe... [+]

Nowy etap

09-09-2019

Projekt skierowany dla osób do 29 roku życia, które w przeciągu 2 ostatnich lat opuściły ZK lub AŚ       kursy zawodowe, wybrane indywidualnie dla potrzeb beneficjenta... [+]

Aktywność-Praca-Sukces

01-02-2019

Do projektu zapraszamy osoby w wieku od 18-64 lat, które aktualnie są bierne zawodowo i zamieszkują powiaty: grodziski kościański nowotomyski wolsztyński poznański wrzesiński oraz miasto Poznań  W szczególności: kobiety osoby niepełnosprawne przebywające na urlopie wychowawczym         Projekt Aktywność-Praca-Sukces współfinansowany jest przez Unię Europejską  ... [+]

Fabryka Osobistego Rozwoju

21-12-2018

Projekt realizowany od 1 czerwca 2017 do 31 sierpnia 2018 roku.  W projekcie wzięło udział 45 osób zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym z wybranych gmin, które należą do wiejskich obszarówfunkcjonalnych... [+]

Szansa dla Neets

21-12-2018

Projekt realizowany od 1 listopada 2016 do 31.08.2018 roku. W projekcie wzięło udział 133 osoby do 29 roku życia. Działania skierowane były na:1.aktywizację zawodową młodych os. pozostających poza rynkiem pracy dzięki... [+]